Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών 2021, η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος σε συνεργασία με τα Περιφερειακά της Τμήματα και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, διοργάνωσαν τη 2η Πανελλαδική Εθελοντική Αιμοδοσία, το τριήμερο 11 – 12 & 13 Μαΐου 2021.
Με το καθιερωμένο σύνθημα: «Οι Νοσηλευτές ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ το Εθνικό Σύστημα Υγείας», πληθώρα Νοσηλευτών από κάθε Μονάδα Υγείας συμμετείχαν στην αιμοδοσία, συνεισφέροντας στις αυξημένες ανάγκες αίματος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι ενώ μεγάλος αριθμός Νοσηλευτών είχαν ήδη δώσει αίμα εθελοντικά, λόγω των αυξημένων αναγκών, περισσότεροι από 150 Νοσηλευτές ανταποκρίθηκαν στη φετινή αιμοδοσία της Ε.Ν.Ε..
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε. συγχαίρει όλους τους αιμοδότες για την ευγενή και αλτρουιστική συμμετοχή τους, καθώς και τους Προέδρους και τα μέλη των Περιφερειακών Τμημάτων της Ε.Ν.Ε. για την οργάνωση της αιμοδοσίας. Ιδιαιτέρως δε, απονείμει τα εύσημα για ακόμη μια φορά στον Πρόεδρο και στο προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για την άψογη συνεργασία και τις διευκολύνσεις τις οποίες παρείχαν για την επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσης.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Σκουτέλης Τζαννής Πολυκανδριώτης