Οι Νοσηλευτές συνεχίζουν να εκπαιδεύουν τους Πολίτες για να ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ…υλοποιώντας το πανελλαδικό εθελοντικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας μέσω του Σχολείου, της Οικογένειας, της Κοινότητας, της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας και στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.
Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν στην παροχή Πρώτων Βοηθειών, στην παροχή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, αποκτώντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν επαρκώς, κρίσιμες για τη ζωή καταστάσεις.
Η Ε.Ν.Ε. συγχαίρει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εξαίρετη οργάνωση, καθώς και όλους τους εκπαιδευόμενους για τη συμμετοχή τους, γεγονός το οποίο αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Επιπλέον συγχαίρει τα μέλη της κ. Μαρία Φίλων, κ. Μαρία Βαγγέλη και κ. Γεωργία Ζωγράφου για την εθελοντική συμμετοχή τους στη διεξαγωγή του προγράμματος.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Σκουτέλης Τζαννής Πολυκανδριώτης